Podrobnosti odkupa vozila

Uredite prodajo vašega vozila še danes.

Želite prodati svoj avto ali pa se znebiti avtomobila ki je poškodovano (karambolirano) ali v okvari? Pokličite nas na številko 041-774-816 ali pa začnite postopek preko spleta in dogovorili se bomo za ogled vozila. Gotovinski odkup vozil vseh znamk in modelov od letnika 1999 naprej.

Katera vozila lahko odkupimo?

odkup rabljenih avtomobilov

odkup odlično ali slabše ohranjenih avtov

odkup karamboliranih vozil

odkup poškodovanih vozil

odkup vozil v okvari

odkup službenih vozil v paketu - lasten odvoz

odkup dostavnih vozil

odkup tovornih vozil

odkup kmetijske mehanizacije

odkup traktorjev

odkup gradbene mehanizacije

odkup viličarjev

odkup atv-jev

odkup plovil

odkup vodnih skuterjev

Pri ogledu vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega delovanja sistemov v vozilu. Po ogledu vozila se določi cena, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo v gotovini ali po želji stranke.

Kako določimo ceno za odkup vozila?

Cena se določi na podlagi sistema eurotax, stanju na tržišču, povpraševanju in naših izkušnjah. Ponujen znesek velja vsaj 1 dan ali po dogovoru, kateri je za nas zavezujoč. Priprava ponudbe za odkup vozila je za vas neobvezujoča.

Kakšen je naslednji postopek, če se strinjate z našo ponudbo?

Če ste fizična oseba, se podpiše pogodba o nakupu vozila, na podlagi katere takoj prejmete denar. Nato se skupaj odpeljemo na tehnični pregled ali na upravno enoto, kjer vozilo odjavimo iz prometa in vrnemo tablice. Ob tem dobite tudi izplačan neizkoriščen del vplačane zavarovalne premije ter cestnino. Naredimo tudi indifikacijo vozila na naše podjetje in potrebne vse korake.

Kaj točno morate pripraviti za prodajo vozila?

Za prodajo potrebujete naslednje dokumente: prometno dovoljenje, homologacijo, servisno knjigo in navodila, rezervne ključe, osebni dokument ter bančno kartico.

Ogled in nakup vozila je možen samo od lastnika vozila. Če je lastnik fizična oseba se izkaže z osebnim dokumentom s sliko, pravne osebe pa z dokumenti podjetja, AJPES, žig, pooblastilo…

Poplačilo vašega leasinga in takojšen odkup vozila

Tudi če je vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem. Možnost takojšnjega poplačila leasinga in prepis vozila. Postopek je zelo hiter ter enostaven mi poplačamo še odprte obveznosti, vam pa izplačamo razliko za odkup rabljenega vozila.

Ogled in nakup vozila je možen samo od uporabnika vozila. Če je lastnik fizična oseba se izkaže z osebnim dokumentom s sliko, pravne osebe pa z dokumenti podjetja, AJPES, žig, pooblastilo…

Od ogleda, preizkusa, plačila, overitve pogodbe, odjave tablic zavarovanja in cestnine ne poteka v praksi dlje kot 30 min. Odvisno kako daleč je tehnični pregled.