Zakaj prodati vozilo našemu podjetju?

Ne trudite se z zamudno in samostojno prodajo vašega vozila. Pri samostojni prodaji vozila se lahko “opečete” na več načinov in izgubite ogromno časa s predstavitvijo, pogajanjem glede cene in tvegati tudi svojo varnost, ker nikoli ne veste kdo bo vaš kupec.

Pri našem podjetju vam bomo za takojšnji odkup vozila ponudili pošteno plačilo po ceni, ki je trenutno primerna trgu vozil. Poleg tega poskrbimo za celoten postopek odkupa vozil.

 

Kakšno ceno vam bomo ponudili za odkup vozila?

Najprej bomo pregledali kakšno vozilo nam nudite in vam podali oceno za odkup vozila. Pred zaključkom prodaje vaše vozilo tudi pregledamo in podamo mnenje oziroma končno ponudbo. Upoštevamo vse dejavnike, da vam lahko pripravimo najbolj pošteno ponudbo in tako za vaše vozilo prejmete največ.

 

Odkup vozil, ki so poškodovana / okvarjena

Odkupimo tudi vozila, ki so poškodovana in jih običajno ne morete prodati. Poškodba je lahko manjša ali tako velika, da vozilo ni več v voznem stanju. V ponudbi imamo lastno avtovleko in tako poškodovano vozilo odpeljemo iz vašega naslova. Gre za najboljšo rešitev prodaje v primeru karamboliranega vozila.

 

Kakšen je postopek odkupa vozila?

Gre za enostaven in hiter postopek. V kolikor nas vaše vozilo zanima, boste prejeli ponudbo in predlog za ogled. Po ogledu določimo ceno in po vaši potrditvi uredimo odkup vozila. Vi tako isti dan po prepisu vozila prejmete denar, mi pa odpeljemo vaše vozilo ne glede na samo stanje avtomobila. Več podrobnosti

 

Varni odkup oz. prodaja vozil

Naša ekipa je izkušena v odkupu vozil različnih blagovnih znamk in v različnih stanjih. Celoten postopek prodaje vašega vozila bo potekal varno in udobno. Za vse potrebno bomo poskrbeli mi in vam pomagali na vsakem koraku do uspešne prodaje vozila.

 

Hitri odkup vozil za enostavno prodajo vozila

Najlažje boste vaš avtomobil prodali podjetju za odkup vozila. Tako boste vaše vozilo prodali hitro, brez čakanja in brez dolgih pogajanjih glede cene z različnimi kupci, ki so prišli na ogled na vaš naslov. Odkup vozil lahko izpeljemo že v roku 30 minut.

 

Niste prepričani ali bomo odkupili vaše vozilo?

Nič hudega. Izpolnite spletni obrazec za odkup vozila, kjer vam bomo pripravili točno ponudbo odkupa vozila. V podjetju Odkup vozil Čemažar d.o.o. vam bomo ponudili pošteno ceno odkupa po ceni, ki je primerna trenutnemu trgu vozil.

 

Samostojno podajate vozilo že dlje časa?

Prodaja rabljenega ali poškodovanega vozila v lastni režiji, je lahko zelo zahtevna in vam povzroči kar nekaj neprijetnih prigod. Samostojna prodaja vozila običajno poteka dlje časa, ko pa se kupec končno oglasi na ogled, vrednost vozila s pogajanji občutno zniža, vi pa ste tako na izgubi. Predlagamo, da pred zasebno prodajo, vedno preverite koliko vam za vaše vozilo ponudi Odkup vozil Čemažar.

 

Se lahko odkup uredi na našem naslovu?

Seveda! Odkup vozila lahko brez težav uredimo na naslovu, ki vam najbolje ustreza. Izkušnje nam pomagajo, da vaše vozilo pregledamo v najkrajšem času in vam podamo realno oceno za takojšnji gotovinski odkup vozil. Prepis vozila bomo opravili v vam najbližji poslovni enoti. V kolikor nas bo odkup vašega vozila zanimal, se bomo oglasili pri vas in pregledali stanje vozila. Nato bomo opravili odkup in prepis vozila na naše podjetje.

 

Kakšno ceno odkupa vam bomo ponudili?

Pri nas vam ponudimo pošteno ceno odkupa vozila, da za vaše vozilo prejmete toliko ali še več, kot pa če bi se odločili za samostojno prodajo vozila. Okvirno ceno vam določimo s pomočjo spletnega obrazca, za končno ponudbo pa se dogovorimo na sami lokaciji odkupa vozila.

 

Kako začeti z odkupom vozila pri našem podjetju?

Prvi korak za odkup vozil je, da nas pokličete, nam pošljete sporočilo ali pa izpolnete spletni obrazec za odkup vozila. Nato vas bomo kontaktirali in vam po potrebi zastavili še nekaj dodatnih vprašanj, da lahko določimo popolno ceno odkupa vozila. Odkup vozila lahko uredimo že v roku 30 minut.

 

Kakšne so pasti samostojne prodaje vozila?

Običajno lahko pri samostojni prodaji vozila, naletite na različne scenarije. Bodite previdni, ker vas lahko potencialni kupec oropa, nenormalno zniža ceno vozila, vas ustrahuje in podobno, vse da bi do vašega vozila prišel čimbolj ugodno. Prodajo vašega vozila rajši zaupajte podjetju Odkup vozil Čemažar, kjer bodo poskrbeli za prijeten in enostaven odkup vozila.

 

Ali odkupimo tudi poškodovana vozila?

Brez težav odkupimo tudi poškodovana vozila, ki niti niso več v voznem stanju. Smo izkušeni tudi na tem področju in vam nevozno vozilo odpeljemo s pomočjo lastne avtovleke. Vaše vozilo tako ne bo propadlo na vaši posesti, ampak bo ustrezno reciklirano.

 

Ocena stanja vašega vozila za odkup

Skrbno bomo določili v kakšnem stanju je trenutno vaše vozilo in vam na podlagi vseh informacij sestavili ponudbo za odkup vozila. Obstaja možnost, da je vaše vozilo za odkup tudi prestaro, v tem primeru vam predlagamo druge možnosti prodaje vozila.

 

Kdo krije stroške prenosa lastništva vozila?

Za vse potrebno poskrbi naša prijazna ekipa, ki bo pokrila vse stroške prepisa vozila. Potrudili se bomo, da bo odkup vozila potekal hitro in za vas čimbolj enostavno. Prepričani smo, da je odkup vozila najbolj primerna možnost prodaje rabljenega vozila.

 

Kdo mora biti obvezno prisoten ob odkupu vozila?

Bodite pozorni, da je na srečanju za odkup vozila prisoten dejanski trenutni lastnik vozila. Na ta način bo odkup vozila potekal nemoteno in brez zapletov. Naše podjetje bo imelo ob srečanju s seboj celotno dokumentacijo za odkup vozila.

 

Ali bom z odkupom vozila prejel normalno vsoto denarja?

Z odkupom vozila pri našem podjetju boste prejeli pošteno plačilo v višini, ki je primerna trenutnemu trgu vozil, letniku in ohranjenosti vozila. Ponudili vam bomo ceno, ki jo lahko sprejmete ali zavrnete - končna odločitev je seveda vaša. Običajno s samostojno prodajo ne boste zaslužili nič več, kot s pomočjo odkupa vozila pri našem podjetju.

 

Na kakšen način prejmete denar za odkup vozila?

Denar vam lahko izplačamo v gotovini ali z takojšnjim bančnim nakazilom na vaš osebni ali poslovni račun. Za obliko plačila se dogovorimo ob začetku postopka za odkup vozila.

 

Kdo lahko proda vozil pri našem podjetju?

Vozilo nam lahko proda vsaka oseba, ki ima urejeno lastništvo vozila in je pooblaščena za prodajo / prepis vozila. Četudi je vaše vozilo karambolirano, nevozno ali v popolnem stanju, smo na voljo za odkup pri nas ali na vašem naslovu.

 

Avto ni več vozen - ga lahko tudi odkupimo?

Vsekakor. Odkupimo vse vrste vozil, tudi tiste, ki niso več primerni za udeležbo v cestnem prometu. Naše podjetje je izkušeno za reciklažo vašega poškodovanega vozila. Prepričani smo, da boste tako prejeli največ.

 

Najhitrejša pot do prodaje vašega vozila

Odkup vozil Čemažar, je zagotovo najboljša možnost za prodajo vašega avtomobila in drugih vozil. Odkup uredimo hitro in prijazno.

 

Hitri odkup vozil od podjetij v večji količini

Odkupimo tudi večje število vozil od podjetij. Zahtevajte točno ponudbo in istočasno prodajte vsa zastarela ali poškodovana vozila.

 

Ekipa, ki ji lahko zaupate 24h na dan

Lahko nas pokličete kadarkoli ali nam pošljete email sporočilo. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in vam podali vse odgovore na vaša vprašanja.

 

Kje boste našli naše prostore?

Nahajamo se v Domžalah na naslovu: Podrečje 49, 1230 Domžale - pred prihodom pokličite in z veseljem vam bomo pomagali prodati vaše vozilo.